Sint-Truiden

De wachtpost in Sint-Truiden bevindt zich rechts van het Sint-Trudo Ziekenhuis

 

U komt met het openbaar vervoer?Bus

Met de bus bereik je de wachtpost vanaf het station via o.a. lijn 5 of lijn S2 (halte Sint-Trudo Ziekenhuis - Rummenweg) of via lijn S1 (halte Sint-Trudo Ziekenhuis - Speelhoflaan).

Je kan ook gebruikmaken van de belbus 715. De belbus rijdt enkel op verzoek. Je moet de rit minstens een uur op voorhand aanvragen op het nummer 011 85 03 00. 

Trein

Aan het station ga je links de Prins Albertlaan in. Je steekt het Ridders de Mente de Horneplein over en volgt dan links de Diestersteenweg.  


U komt met de wagen?


U kunt uw auto parkeren op de parking van het ziekenhuis. Uw parkeerticket kan worden gevalideerd in de wachtpost.Diestersteenweg 106, Sint-Truiden, 3800 Limburg, Belgium

Bilzen

De huisartsenwachtpost 37 is gevestigd in Ganshof – Medisch Centrum A.Z. Vesalius (oud ziekenhuis),

 

U komt met het openbaar vervoer?


Alle busdiensten naar Bilzen brengen u tot aan het station. De wachtpost bevindt zicht op minder dan 500 meter van het station.  

Buslijnen 10 (Bilzen–Genk) en 20 A (Bilzen-Hasselt) stoppen vlak voor de wachtpost (halte Hospitaal St Martinus).

U komt met het openbaar vervoer?


U komt met de wagen?


Let op! Op dit moment zijn ze bezig aan de bouw van het nieuwe ziekenhuis. De oude inrit van de parking is daardoor niet toegankelijk.  


U rijdt best de straat in rechts langs het OCMW-gebouw. U komt dan op de kiezelparking achter het oude ziekenhuis uit. Via bordjes is aangewezen hoe u de ingang van het ziekenhuis bereikt. 


Vanaf de rotonde ‘Hasseltse Poort’ (aan het Postgebouw en niet ver van Aldi en St-Lambertuscollege) rijdt u de Hospitaalstraat in, na 100 meter draait u rechtsaf naar de hoofdingang van het oud ziekenhuis (nu Medisch Centrum Vesalius). U parkeert achter de linker slagboom, die automatisch opengaat.


Vanuit Hoeselt rijdt u de ‘spoorwegtunnel’ in en neemt u op de rotonde achter de tunnel de 3de afslag naar de Stationsstraat die u rechts indraait. Na 300 meter draait u links de Hospitaalstraat in, rijdt niet het linker zijstraatje in, maar de volgende toegangsweg tot het oud ziekenhuis.

Links van dit gebouw is er een ruime parking.

Hospitaalstraat 15, Bilzen, 3740 Limburg, Belgium